foto

Andrej Ponkratov

  • nar. 20.7.1976 (42 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Léto
2017 Nemilovaní
2016 Dueljant
2014 Leviatan
2013 Igra v pravdu
2012 Skazka. Jesť
2011 Jelena
2010 Ztichlé duše
2007 Vyhoštění

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace