foto

Ken'iči Kanemaki

  • nar. 20.1.1964 (55 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 AIKa Zero
2007 AIKa R-16: Virgin Mission
2006 Negima!? Haru Special!?
2004 Teizokurei Daydream
2003 Heart cocktail again
2000 Honó no Labyrinth
Tenši kinrjóku
1997 Chimera: Target I – Datenši kórin
Matamata Saber Marionette J
1995 Sailor Victory
1994 Musekinin kančó Tylor: Tokubecu hen – Hitoribočči no sensó

TV seriály

2018 Aru Zombie šódžo no sainan (TV seriál)
2010 Kaitō Reinya (TV seriál)
2009 11 Eyes (TV seriál)
Šinkjoku sókai Polyphonica Crimson S (TV seriál)
2008 Jakušidži Rjóko no kaiki džikenbo (TV seriál)
Nacume júdžinčó (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
2007 El Cazador de la bruja (TV seriál)
Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2006 Negima!? (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Pani Poni Dash! (TV seriál)
2004 Cukujomi: Moon Phase (TV seriál)
Tactics (TV seriál)
2003 Ai jori aoši: Eniši (TV seriál)
Kimi ga nozomu eien (TV seriál)
Matantei Loki Ragnarok (TV seriál)
2002 Ai jori aoši (TV seriál)
2001 Najica dengeki sakusen (TV seriál)
Star Ocean EX (TV seriál)
Super GALS! Kotobuki Ran (TV seriál)
Šin Širajuki-hime densecu Pretear (TV seriál)
2000 Boys Be... (TV seriál)
Time bokan 2000: Kaitó Kiramekiman (TV seriál)
1999 Madžucuši Orphen Revenge (TV seriál)
1998 Dokkiri Doctor (TV seriál)
Jú gi ó (TV seriál)
Majutsushi Orphen (TV seriál)
Saber Marionette J to X (TV seriál)
Silent Möbius (TV seriál)
1997 AIKa (TV seriál)
1996 Saber Marionette J (TV seriál)
1995 Džúsenši Gulkeeva (TV seriál)
1994 Júša keisacu J-Decker (TV seriál)
1993 Musekinin kančó Tylor (TV seriál)
Rocket Kidz: Dinorobots (TV seriál)
1992 Genki bakuhacu Ganbaruger (TV seriál)
1991 Mahó no princess Minky Momo: Jume o dakišimete (TV seriál)
Zettai muteki Raidžin ó (TV seriál)
1990 Lodoss tó senki (TV seriál)
Magical Tarurúto-kun (TV seriál)
1989 Kariage-kun (TV seriál)
1985 Gegege no Kitarou (TV seriál)