foto

Hee-sung Kwak

  • nar. 28.4.1990 (30 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eolguleobsneun boseu: motdahan iyagi

TV seriály

2017 Dangsineun saenggakboda gaggaie itda (TV seriál)
Singgeul wayipeu (TV seriál)
Yeobgijeokin geunyeo (TV seriál)
2015 Byeolnan myeoneuri (TV seriál)
Choegoeui yeonin (TV seriál)
Haideu jikil na (TV seriál)
2014 Bimilui moon (TV seriál)
2013 Boolchimbuneul seora (TV seriál)
Gwanggocheonjae Lee Tae-baek (TV seriál)
Kyeolhonui yeoshi (TV seriál)
Sarangeun noraereul tago (TV seriál)
2012 Hanbando (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Video seuta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky