foto

Patrick Malahide

  • nar. 24.3.1945 (73 let)
    Berkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Smrtelné stroje
2012 Endeavour - Pilotní díl (TV film)
2010 Hamlet (divadelní záznam)
2009 Short Stay in Switzerland, A (TV film)
V srdci bouře: Churchill ve válce (TV film)
2008 39 stupňů (TV film)
Návrat na Brideshead
2006 Like Minds
2005 Friends and Crocodiles (TV film)
Sahara
2004 Amnesia (TV film)
Eurotrip
The Rocket Post
2003 In Search of the Brontës (TV film)
2002 Klub únosců
Nečistá hra
Sbohem, pane profesore (TV film)
2001 Mandolína kapitána Corelliho
Viktorie a Albert (TV film)
2000 Billy Elliot
Quills - Perem markýze de Sade
Rafinovaný zloděj
1999 Jeden svět nestačí
Kapitán Jack
Věznice Fortress
Všichni královi vojáci (TV film)
1998 Heaven
Miracle at Midnight (TV film)
Šerifové
1997 Deacon Brodie (TV film)
Kosmetička a zvíře
Než jsme se našli
1996 Dlouhý polibek na dobrou noc
1995 Dvě smrti
Ostrov hrdlořezů
Únos (TV film)
1994 Bezvýznamný muž
1992 A Doll's House (TV film)
Force of Duty (TV film)
1991 Children of the North (TV film)
December Bride
Smack and Thistle (TV film)
1990 The Investigation: Inside a Terrorist Bombing (TV film)
1989 Living with Dinosaurs (TV film)
1988 Minder: An Officer and a Car Salesman (TV film)
1987 Miss Julie (TV film)
Měsíc na venkově
Our Geoff (TV film)
1985 Dobrodružný výlet Orient-Expresem (TV film)
Pity in History (TV film)
Russian Soldier, The (TV film)
1984 Vražedná pole
Šťastný a veselý aneb zmrzlinu prosím!
1978 Urvi co můžeš

TV seriály

2016 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Winner Takes All (S02E09)
A Gift for the King (S02E06)
Hide and Seek (S02E05)
další epizody (6)
Hra o trůny (TV seriál)
Domů (S06E02)
2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (4)
Luther (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2014 Nové světy (TV seriál)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
2012 Endeavour (TV seriál)
Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Pronásledovaná (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít (S02E03)
Noční krajiny (S02E02)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Confession (S03E04)
Samaritan (S02E01)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Care (S01E01)
2008 10 dní do války (TV seriál)
Přežít! (TV seriál)
2007 Pět dní (TV seriál)
2005 Komparz (TV seriál)
Samuel L Jackson (S01E05)
Královna Alžběta (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Pět malých prasátek (S09E01)
1994 Middlemarch (TV seriál)
1992 The Blackheath Poisonings (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
1988 One Game, The (TV seriál)
The Franchise Affair (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
December Rose, The (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Singing Detective, The (TV seriál)
1985 Pickwick Papers, The (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Charlie (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Černá pečeť (S01E06)
1982 Squadron (TV seriál)
1981 Chinese Detective, The (TV seriál)
Educating Marmalade (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 The Standard (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Obětní beránek (S02E10)
1977 Eagle of the Ninth, The (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1976 Flight of the Heron, The (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)

Dokumentární

2005 Drama Connections (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace