foto

Wilma Kottusch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Atemlose Liebe (TV film)
1995 Wir zusammen allein mit dir (TV film)
1984 Tatort - Heißer Schnee (TV film)
1982 Capriccio Infernale (TV film)
1981 Im Regen nach Amerika (TV film)
1980 Unter Verschluß (TV film)
1977 Zeit der Empfindsamkeit (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Atemlose Liebe (TV film)
1995 Wir zusammen allein mit dir (TV film)
1982 Capriccio Infernale (TV film)
1981 Im Regen nach Amerika (TV film)
1977 Zeit der Empfindsamkeit (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky