foto

Sean Lennon

  • nar. 9.10.1975 (43 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Alter Egos
2010 Awake
2006 Friendly Fire
2001 Real Yoko Ono, The (TV film)
1988 Moonwalker

TV seriály

1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Když byla zlá (S02E01)

Dokumentární

2018 I've Got Levitation
2014 Rise of the Freedom Tower: Americas Unsung Hero's
2008 Sean Lennon: Live (koncert)
2006 USA versus John Lennon
2005 All We Are Saying (TV film)
2003 I'm with Busey (TV seriál)
2001 John Lennon: Come Together (koncert)
1988 Imagine: John Lennon

TV pořady

2008 The BRIT Awards 2008 (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Hudební videoklipy

1988 John Lennon: God (hudební videoklip) - a.z.
John Lennon: Jealous Guy (hudební videoklip) - a.z.
1987 Michael Jackson: Smooth Criminal (hudební videoklip)
1982 John Lennon: Love (hudební videoklip) - a.z.
1981 John Lennon: Beautiful Boy (Darling Boy) (hudební videoklip) - a.z.
John Lennon: Watching the Wheels (hudební videoklip) - a.z.
1980 John Lennon: (Just Like) Starting Over (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace