foto

Jimmy Wang Yu

  • nar. 28.3.1944 (75 let)
    Wuxi, Ťiang-su, Čína

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Hong Kong Film Awards

Herecká filmografie

Filmy

2012 Xie di zi
2011 Bao wei zhan dui zhi chu dong la! Peng you!
Tilt
Wu xia
1998 Vyobcovaná
1992 Huo tou fu xing
Wu hu si hai
1991 Qian ren zhan
1990 Bo jiao cha lao
Zajatec
1987 Thundering Ninja
1986 Milionářský expres
1985 Chuang jiang
1984 Shanghai tan shi san tai bao
1983 Mise moci
1981 Útočná síla "Z"
1980 Guningtou da zhan
1978 Tian jiang heng cai
1977 Da jiao niang zi
Du bi dao da zhan du bi dao
Shen quan da zhan kuai qiang shou
Xue lian huan
1976 Du bi quan wang yong zhan chu men jiu zi
Du bi shuang xiong
Duel gigantů
E tan qun hing ying hui
Hu hao shuang xing
Smrtící meteor
1975 Da qian shi jie
Lie ren
Muž z Hongkongu
The New Spartans
1974 Si da tian wang
Wo fu, wo fu, wo zi
1973 Hai yuan chi hao
Hei se xing qi wu
Leng mian hu
Long hu jin hu
Shuang long chu hai
Tang ren piao ke
Tie han
Ying xiong ben se
Zhan shen tan
1972 Chow Ken
Da dao
Jedna pěst jako kladivo
Kuang feng sha
Ma Su Zhen bao xiong chou
Meng si hung feng
Super drak
Tian wang quan
Yi shen shi dan
Zhong yi men
Zong heng tian xia
一夫官聞
1971 Da sha xing
Du hang da biao ke
Harušiho meč pomsty
Hei bai dao
Jian
Shin Zatôichi: Yabure! Tojin-ken
Wei zhen si fang
Xia yi shuang xiong
1970 Chun huo
Long hu dou
1969 Du bei dao wang
1968 Jin yan zi
The Sword Of Swords
1967 Auntie Lan
Da ci ke
Duan chang jian
Jednoruký šermíř
Qin jian en chou
1966 Hu xia jian chou
Kuai lo qing chun
Nezdolné trio
Tajná služba - Asiapol
1965 Chrám Rudého lotosu
Twin Swords

Dokumentární

2002 Jackie Chan: Fast, Funny and Furious

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie