foto

Kyeong-soon Jeong

  • nar. 15.9.1963 (57 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Geiteu
2016 Bitva o Inčchon
2013 Jeonguk norae jarang
2008 Babo
2006 Yi daegeun, yi daikeun
1998 Jeong sa

TV seriály

2020 Kkondae Intern (TV seriál)
2018 Mohitto (TV seriál)
Nado eommaya (TV seriál)
2017 Byeongwonseon (TV seriál)
Dodooknom, dodooknim (TV seriál)
2016 Dakteoseu (TV seriál)
Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (TV seriál)
Gyeolhongyeyag (TV seriál)
Jiltueui hwasin (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
Woolijibe saneun namja (TV seriál)
2015 Geuraedo pooreureun nalae (TV seriál)
Sangryusawhe (TV seriál)
2014 Dalrae dwaen, jangkook : 12nyeonmanui jaehwe (TV seriál)
Teuraiaenggeul (TV seriál)
2013 Sangeo (TV seriál)
Sebun gyeolhonhaneun yeoja (TV seriál)
2012 Gajokui tansaeng (TV seriál)
Nae insaengui danbi (TV seriál)
2011 Cheonsangui hwawon (TV seriál)
Yeoje (TV seriál)
2010 Hyeontaetan kyeolhoon jeonsaeng (TV seriál)
Yeojadeul molla (TV seriál)
2008 Geubooni osinda (TV seriál)
Myeoneuriui myeoneunim (TV seriál)
2007 Gaewa neukdaeeui sigan (TV seriál)
Nyuhateu (TV seriál)
2006 Eoneunal gapjagi (TV seriál)
Hwangjini (TV seriál)
2005 위험한 사랑 (TV seriál)
2004 Toji (TV seriál)
2002 Yeogo dongchangsaeng (TV seriál)
2001 Insaengeun areumdahwo (TV seriál)
1995 LA Arirang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky