foto

Gene Blakely

  • nar. 8.6.1922
    Osceola, Nebraska, USA
  • zem. 23.11.1987 (65 let)
    Creston, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Murphyho dobrodružství
1983 September Gun (TV film)
1980 Ojetá auta
1975 Hua fei man cheng chun
Zajatec 2. avenue
1967 Krvavá pláž
1965 Zatracená kočka
1963 Rockabye the Infantry (TV film)
1961 Everything's Ducky
1959 Battle of the Coral Sea
It Started with a Kiss
1954 Best Foot Forward (TV film)

TV seriály

1983 Amanda's (TV seriál)
1980 Phyl & Mikhy (TV seriál)
1978 Another Day (TV seriál)
1975 Bob Crane Show, The (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The John Forsythe Show (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
A Very Special Delivery (S02E02)
A Change of Face (S01E33)
Red Light, Green Light (S01E23)
další epizody (4)
1964 Bewitched (TV seriál)
I, Darrin, Take This Witch, Samantha (S01E01)
The Munsters (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Wide Country (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Dangerous Dowager (S02E26)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál) - a.z.
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Three Steps to Heaven (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky