foto

Charles Davis

  • nar. 31.8.1925
    Dublin, Irsko
  • zem. 12.12.2009 (84 let)
    Thousand Oaks, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Adventures of Nick Carter (TV film)
1959 Zkáza Mary Deare
1957 Mladý cizinec
1956 The Magnetic Moon (TV film) - a.z.
1955 Moonfleet
Soldier of Fortune
The King's Thief
Tree Medic, The
1954 The Student Prince
1953 Krysy pouště
Rogue's March
1951 The Man from Planet X

TV seriály

1986 Blacke's Magic (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1977 Man from Atlantis (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Cara Williams Show (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The George Burns Show (TV seriál)
Union Pacific (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Jack Paar Tonight Show (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

TV pořady

1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace