foto

Bobby Johnson

  • nar. 24.1.1910
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 28.4.1982 (72 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Firehouse (TV film)
1971 Podporujte svého pistolníka!
1970 Black Angels
Letiště
Černá brigáda (TV film)
1969 Jack Benny's Birthday Special (TV film)
1968 Bojovníci s peklem
Divotvorný hrnec
1967 Chladnokrevně
Waterhole #3
1966 U-238 and the Witch Doctor (TV film) - a.z.
1965 Zebra in the Kitchen
1964 Patsy
1962 Hrdinův ostrov
1961 Atlantis, the Lost Continent
1959 Na sever severozápadní linkou
1958 Kočka na rozpálené plechové střeše
St. Louis Blues
1957 Book of Acts Series, The
Mister Cory
1956 Ride the High Iron (TV film)
The Rack
1955 The View from Pompey's Head
Černý den v Black Rock
1954 Racing Blood
1953 Bad for Each Other
Jungle Drums of Africa
The Girl Who Had Everything
1952 Aaron Slick from Punkin Crick
Nebezpečný útěk
1951 Chci tě!
Inside Straight
Strictly Dishonorable
1950 Born to Be Bad
Emergency Wedding
My Friend Irma Goes West
1949 The Story of Seabiscuit
1948 Incident
1947 Cass Timberlane
Merton of the Movies
1946 Riverboat Rhythm
The Magnificent Rogue
Two Smart People
1945 A Guy, a Gal and a Pal
Hodiny
Rapsodie v modrém
1944 Když jsi odešel
1943 Chata na nebesích
1942 Frisco Lil
1940 Gang War
While Thousands Cheer
1937 Girls Can Play

TV seriály

1975 The Jeffersons (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Ford Star Jubilee (TV seriál)
Sheena: Queen of the Jungle (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Amos 'n Andy Show, The (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace