foto

Harvey Vernon

  • nar. 30.6.1927
    Flint, Michigan, USA
  • zem. 9.10.1996 (69 let)
    Sun Valley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Osudový zvrat
Trable s opicí
Where Are My Children? (TV film)
1990 Nightmare on the 13th Floor (TV film)
1988 Na Vánoce budu doma (TV film)
1987 J. Edgar Hoover (TV film)
Smrt miluje přesnost
Ten, kdo mě hlídá
1986 Acceptable Risks (TV film)
Stoogemania
Vánoční dárek (TV film)
1985 First Strike
Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
Školák vlkodlak
1984 Jsem žena nebo muž
Little House: Bless All the Dear Children (TV film)
1982 American Adventure, The
Říkají mi Bruce
1981 Fire on the Mountain (TV film)
Please Don't Hit Me, Mom (TV film)
1980 All God's Children (TV film)
1977 Generál MacArthur

TV seriály

1996 Cosby (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
The Client (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Rovnováha (S03E04)
1993 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
A stalo se... po mém (S04E10)
1991 The Golden Girls (TV seriál)
Ro$e Love$ Mile$ (S07E10)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Little Boy Lost / Wish Bank / Nightcrawlers (S01E04)
1984 Call to Glory (TV seriál)
E/R (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
1983 Bare Essence (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Mr. Lonelyhearts (S02E07)
1981 The Brady Brides (TV seriál)
1980 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Return of the Ridge Raiders (S02E20)
1978 Dallas (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
1976 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Ted's Change of Heart (S07E05)
1974 The Rockford Files (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky