foto

R.J. Cantu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Wrong Stepmother (TV film)
2018 Best F(r)iends: Volume Two
2015 Frenzy
2014 666: Devilish Charm
2012 Snow White: A Deadly Summer
Teenage Bank Heist (TV film)
2009 Footprints
2006 Bliss, The

TV seriály

2011 Údolí smrti (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Room 401 (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Papá Hamingway (S03E15)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Amerika má talent (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky