foto

Bob Elliott

  • nar. 26.3.1923
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 2.2.2016 (92 let)
    Cundy's Harbor, Maine, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Plavčík
1990 Rychlá změna
1987 Action Family (TV film)
FDR: A One Man Show (TV film)
Gnomes' Great Adventure, The
1984 Kidco
1982 Autor! Autor!
1980 Scream for Vengeance!
1979 Bob & Ray, Jane, Laraine & Gilda
1972 Between Time and Timbuktu (TV film)
1971 Odvykací kůra

TV seriály

2008 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Square-Footed Monster (S13E03)
1998 LateLine (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
1988 Coming of Age (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1972 David Steinberg Show, The (TV seriál)
1970 Happy Days (TV seriál)
1956 The NBC Comedy Hour (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1988 Later with Bob Costas (TV pořad)
1987 CBS This Morning (TV pořad)
1985 Night of 100 Stars II (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1970 Flip (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1967 The Steve Allen Comedy Hour (TV pořad)
1962 The Tonight Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1959 The Revlon Revue (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1951 The Name's the Same (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky