foto

Jonas Pate

  • nar. 15.1.1970 (50 let)
    Raeford, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Vesmírná loď Galactica - Krev a chrom
2009 Cvokař
1997 Lhář
1996 Hrob

TV seriály

2018 New Amsterdam (TV seriál)
Every Last Minute (S01E03)
Iron Fist (TV seriál)
Duel (S02E10)
2017 The Arrangement (TV seriál)
The New Narrative (S01E10)
Sins (S01E09)
The Ex (S01E02)
Chance (TV seriál)
The Collected Works of William Shakespeare (S02E05)
Multitiaxal System (S02E01)
2016 Dobré mravy (TV seriál)
Předstíráme, že jsme uvízli (S01E06)
Aquarius (TV seriál)
I Will (S02E13)
Revolution 9 (S02E06)
Happiness is a Warm Gun (S02E02)
další epizody (4)
2015 Aquarius (TV seriál)
Old Ego Is a Too Much Thing (S01E13)
Why? (S01E09)
The Hunter Gets Captured by the Game (S01E02)
další epizody (4)
Blood & Oil (TV seriál)
2014 Believe (TV seriál)
2013 Deception (TV seriál)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Wednesday's Child (E07)
Shame (E06)
Great Guy, Yet: Dead (E04)
další epizody (4)
2010 Událost (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Retribution (E11)
Rebirth (E02)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a sensei (S02E09)
2007 Bionická žena (TV seriál)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Koloniální den (S01E11)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)

Video kompilace

2006 Best of Chris Isaak (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Lhář

TV seriály

2015 Blood & Oil (TV seriál)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Outer Banks (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce