foto

Chris Parnell

  • nar. 5.2.1967 (53 let)
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Home Alone
Nezdolná Kimmy Schmidt: Kimmy versus reverend
2019 A Name Without a Place
Prací automat
2018 Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
Husí kůže 2: Ukradený Halloween
Slice
Život je večírek
2017 Austin Found
Souboj pohlaví
2016 Gorgeous Morons (TV film)
2015 Hotel Transylvánie 2
Ségry
The Better Half
Šest směšných
2014 Break Point
2013 Turbo
Zprávař 2 - Legenda pokračuje
Útěk z planety Země
2012 21 Jump street
Diktátor
First Look: Ultimate Teaser Trailer
Hotel Transylvánie
Zásnuby na dobu neurčitou
2011 Hollywood & Wine
Prep & Landing: Naughty vs. Nice (TV film)
Správná odpověď
2010 Kung Fu Magoo
The Dogfather
2009 Papírový hrdina
Šéfe, jsem v tom!
2008 Eavesdrop
Harold
2007 Modrý maskot
Neuvěřitelný život rockera Coxe
Pirát silnic
Pokerový král
Sunny & Share Love You
2006 Ira & Abby
Tady Reed Fish
2004 Looking for Kitty
Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
2003 Dobyvatelé vesmíru
Farm Sluts
Kašlu na lásku
Péčko pro začátečníky
2000 Megalomania
Proutník
1999 Deadtime
1998 Operation
1996 Rolničky, kam se podíváš
Shooting Lily

TV seriály

2020 Mapleworth Murders (TV seriál)
A Murderer's Beef – Part 1 (E01)
At Home with Amy Sedaris (TV seriál)
New Year's (S03E10)
Goldbergovi (TV seriál)
Dave Kim's Party (S07E15)
Rick a Morty (TV seriál)
Star Mort: Rickturn of the Jerri (S04E10)
Childrick of Mort (S04E09)
Promortyus (S04E07)
další epizody (4)
Archer (TV seriál)
Epizoda 8 (S11E08)
Epizoda 7 (S11E07)
Epizoda 6 (S11E06)
další epizody (8)
Americký táta (TV seriál)
Downtown (S17E02)
100 Years a Solid Fool (S17E01)
2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Three Robots (S01E02)
Happy Together (TV seriál)
Vows (E12)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Norberg Peace Prize (S03E05)
Father-in-Chief (S03E03)
To Save a Sunbird (S03E02)
další epizody (5)
Goldbergovi (TV seriál)
The Beverly Goldberg Cookbook: Part 2 (S07E09)
Rick a Morty (TV seriál)
Rattlestar Ricklactica (S04E05)
Claw and Hoarder: Special Ricktim's Morty (S04E04)
The Old Man and the Seat (S04E02)
další epizody (4)
Archer (TV seriál)
Robert De Niro (S10E09)
Cubert (S10E08)
Space Pirates (S10E07)
další epizody (9)
Griffinovi (TV seriál)
Christmas Is Coming (S18E09)
Disney's the Reboot (S18E04)
Will a Grace (TV seriál)
With Enemies Like These (S11E03)
2018 Grown-ish (TV seriál)
Back & Forth (S01E13)
Crew Love (S01E12)
Safe and Sound (S01E11)
další epizody (10)
Happy Together (TV seriál)
Home Insecurity (E10)
The Power of Yes... Men (E09)
Til Death Do We Party (E08)
další epizody (6)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Snow Place Like Home (S02E19)
Song of the Sirenas (S02E15)
The Race for the Realm (S02E10)
další epizody (5)
Archer (TV seriál)
A Discovery (S09E08)
Comparative Wickedness of Civilized and Unenlightened Peoples (S09E07)
Some Remarks on Cannibalism (S09E06)
další epizody (8)
2017 Skvělé zprávy (TV seriál)
Rozhádaný tým (S02E02)
Elena z Avaloru (TV seriál)
A Spy in the Palace (S02E05)
Three Jaquins and a Princess (S02E04)
The Curse of El Guapo (S02E03)
další epizody (7)
Black-ish (TV seriál)
Liberal Arts (S03E23)
Rick a Morty (TV seriál)
The Rickchurian Mortydate (S03E10)
The ABC's of Beth (S03E09)
Morty's Mind Blowers (S03E08)
další epizody (7)
Archer (TV seriál)
Auflösung (S08E08)
Gramarcy, Halberd! (S08E07)
Waxing Gibbous (S08E06)
další epizody (8)
Samuraj Jack (TV seriál)
XCVI (S05E05)
XCIII (S05E02)
2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
Navidad (S01E12)
Finders Leapers (S01E07)
First Day of Rule (S01E01)
Rhett and Link's Buddy System (TV seriál)
Zeptejte se storybotů (TV seriál)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
The World's Most Interesting Woman in the World (S04E01)
Bobovy burgery (TV seriál)
Pro Tiki/Con Tiki (S06E15)
Archer (TV seriál)
Deadly Velvet: Part 2 (S07E10)
Deadly Velvet: Part 1 (S07E09)
Liquid Lunch (S07E08)
další epizody (10)
2015 Be Cool, Scooby-Doo! (TV seriál)
Highston (TV seriál)
Nature Cat (TV seriál)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Show pana Peabodyho a Shermana (TV seriál)
The Spoils Before Dying (TV seriál)
Zvrhlé panství (TV seriál)
Senate (S01E05)
Úsvit Croodsových (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Sabotáž (S02E19)
Nemám další otázky (S02E14)
Rick a Morty (TV seriál)
The Wedding Squanchers (S02E10)
Look Who's Purging Now (S02E09)
Interdimensional Cable 2: Tempting Fate (S02E08)
další epizody (9)
Archer (TV seriál)
Drastic Voyage: Part 2 (S06E13)
Drastic Voyage: Part 1 (S06E12)
Achub y Morfilod (S06E11)
další epizody (13)
2014 Bad Judge (TV seriál)
Benched (TV seriál)
BoJack Horseman (TV seriál)
Garfunkel and Oates (TV seriál)
Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Show Toma a Jerryho (TV seriál) - vyp.
TripTank (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
Ricksy Business (S01E11)
Close Rick-counters of the Rick Kind (S01E10)
Something Ricked This Way Comes (S01E09)
další epizody (8)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Stiiiiiiill Horny (S03E13)
Les Lucioles (S03E12)
Dalia Nicole Smith (S03E11)
další epizody (13)
Archer (TV seriál)
Arrival/Departure (S05E13)
Filibuster (S05E12)
Palace Intrigue: Part II (S05E11)
další epizody (13)
Glee (TV seriál)
Opening Night (S05E17)
2013 Drunk History (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
Anatomy Park (S01E03)
Lawnmower Dog (S01E02)
Pilot (S01E01)
Sofie První (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Stray Dogs (S02E22)
Apocalypse Meow (S02E21)
Go, Gamblers! (S02E20)
další epizody (22)
Archer (TV seriál)
Sea Tunt: Part 2 (S04E13)
Sea Tunt: Part 1 (S04E12)
The Papal Chase (S04E11)
další epizody (13)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Game Over (S07E09)
2012 Electric City (TV seriál)
I Just Want My Pants Back (TV seriál)
Městečko Záhad (TV seriál)
Potrhlý poklad (S01E08)
Příšera z jezera (S01E02)
Zajatci předměstí (TV seriál)
The Motherload (S01E22)
Hear No Evil (S01E20)
Poetic Injustice (S01E16)
další epizody (10)
Studio 30 Rock (TV seriál)
My Whole Life Is Thunder (S07E08)
Mazel Tov, Dummies! (S07E07)
Live from Studio 6H (S06E19)
další epizody (6)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Stand and Deliver (E05)
Mad Love (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
In the Line of Getting Fired (S01E10)
Archer (TV seriál)
Space Race: Part II (S03E13)
Space Race: Part I (S03E12)
Skin Game (S03E11)
další epizody (26)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vidíš to co já? (S04E21)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Respawn (S05E23)
100: Part 2 (S05E21)
Mrs. Donaghy (S05E11)
Robot Chicken (TV seriál)
Big Trouble in Little Clerks 2 (S05E03)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Hero (S08E06)
2010 Big Lake (TV seriál)
Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Přísně tajné: agent Dudley Puppy (TV seriál)
Archer (TV seriál)
Dial M for Mother (S01E10)
Job Offer (S01E09)
The Rock (S01E08)
další epizody (9)
Ted a spol. (TV seriál)
Jak je důležité umět komunikovat (S02E08)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vánoční nadělení (S04E10)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Live Show (S05E04)
When It Rains, It Pours (S05E02)
2009 Archer (TV seriál)
Mole Hunt (S01E01)
Glenn Martin DDS (TV seriál)
Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (TV seriál) - vyp.
Studio 30 Rock (TV seriál)
Lizina Talk Show (S04E07)
Zelená iniciativa (S04E06)
Darujte ledvinu (S03E22)
další epizody (6)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Miss Guided (TV seriál)
The Life & Times of Tim (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Nástupce (S02E13)
2007 WordGirl (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Život je boj (S02E02)
Přestávka (S01E21)
Ohňostroj (S01E18)
další epizody (5)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Tracyho úlety (S01E07)
2005 Thick and Thin (TV seriál)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Ed (TV seriál)
TV Funhouse (TV seriál)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
1997 Union Square (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Butter Shave (S09E01)
1996 Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Was It Something I Said? (S01E10)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
1994 Přátelé (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Dokumentární

2017 Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special
2008 Světová krize: Co nás čeká? - a.z.

Host

TV pořady

2016 The $100,000 Pyramid (TV pořad)
2015 The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
Unhinged in Hollywood (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2011 Jon Benjamin Has a Van (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 Saturday Night Live: Weekend Update Thursday (TV pořad)
The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2001 Saturday Night Live: The Best of Molly Shannon (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1971 Film '72 (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky