foto

Coşkun Özmeriç

  • nar. 21.3.1963 (56 let)
    Çanakkale, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bir Nefes Yeter
2015 Öğrenci İşleri
2013 Avni Amca
2007 Çanakkale İçinde Vurdular Beni (TV film)
2006 Artık Umut da Yok (TV film)
1988 Melekler Şahidimdir

TV seriály

2017 Aşk-ı Roman (TV seriál)
2016 Rüzgarın Kalbi (TV seriál)
Yüzyıllık Mühür (TV seriál)
2015 Poyraz Karayel (TV seriál)
2011 Velkolepé století (TV seriál)
2010 Sensiz Yaşayamam (TV seriál)
2009 Hesaplaşma (TV seriál)
2008 Akasya Durağı (TV seriál)
Aşkım Aşkım (TV seriál)
Canim ailem (TV seriál)
Gece gündüz (TV seriál)
Hayat Güzeldir (TV seriál)
Kalpsiz Adam (TV seriál)
Yalan Dünya (TV seriál)
Zakázaná láska (TV seriál)
Çemberin Dışında (TV seriál)
2007 Elveda Derken (TV seriál)
Sessiz Gemiler (TV seriál)
2006 Hatirla sevgili (TV seriál)
1987 Mesela Muzaffer (TV seriál)
1986 Duvardaki Kan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky