foto

Bettina Bush

  • nar. 28.1.1972 (47 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Groove Squad
Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge (TV film)
Sabrina the Teenage Witch in Friends Forever (TV film)
2001 Rugrats Kwanzaa Special, A (TV film)
1997 Vánoční koleda
1988 Journey to Spirit Island
1986 Rainbow Brite: San Diego Zoo Adventure
Solarman (TV film)
1985 Duhová Brita a zloděj hvězd
Mrňouskové

TV seriály

2012 Ben 10: Omniverse (TV seriál)
2005 Ben 10 (TV seriál)
2003 All Grown Up (TV seriál)
Sabrina's Secret Life (TV seriál)
2002 Stargate: Infinity (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
1989 The Karate Kid (TV seriál)
1986 Můj malý Pony (TV seriál)
Superior Court (TV seriál)
1984 Báječná parta (TV seriál)
Rainbow Brite (TV seriál)
1983 Littles, The (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky