foto

Nina Agapova

  • nar. 30.5.1926 (94 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Ně chlebom jedinym
2004 Miluji jen tebe
2003 Pud zolota (TV film)
2000 Zavist bogov
1996 Ljubiť po-russki 2
1995 Kakaja čudnaja igra
Ljubiť po-russki
1994 Čjornyje berety
1993 Drei aus der Hafenstraße, Die
1991 Grafiňa
Vzhůru k nebesům
1987 Gdě nachoditsja Nofelet?
Krejcerova sonata
Ssuda na brak
Zapomenutá melodie pro flétnu
1986 Gran-pa (TV film)
Moy nezhno lyubimyy detektiv (TV film)
Zina-Zinulja
1985 Iz žizni Potapova
1984 Geroj jejo romana
Nam ně dano predugadať...
Neviditelný
Čerez vsje gody
1983 Ně choču byť vzroslym
Tajna Čjornych drozdov
1982 Chraňte muže!
1981 Ljubov moja věčnaja
1980 Lidé sem přijdou žít
S ljubovju popolam
1979 Den nekončí večerem
Mimořádně důležitý úkol
1978 Krčma na Pjatnické ulici
Trjasina
Živitě v radosti
1977 Po semejnym obstojatelstvam
Slovo má obhajoba
1974 Copatý zázrak
Kyš i Dvaportfelja
Severní rapsódie
Zvězda ekrana
1973 Kde nevítězí smrt
Muž v civilu
Nejlon 100%
Skřivánek a Lyra
1972 Jechali v tramvaje Ilf i Petrov
Pěrevod s anglijskogo (TV film)
1971 Dvanáct křesel
Jeden delikt do důchodu
Korona Rossijskoj imperii, ili Snova něulovimje
1970 O druzjach tovariščach
Opekun
Vas vyzyvajet Tajmyr (TV film)
Žlutý kufřík
1969 Jediný svědek
Staryj znakomyj
Čajkovskij
1968 Sjem starikov i odna devuška (TV film)
Urok literatury
Zigzag udači
1967 Doktor Vera
1966 Dušečka (TV film)
Čjort s portfelem
Ďaďuškin son
1965 Semafor má zelenou
Skandál kolem Pampelišky
Čistyje prudy
1962 Let číslo 713
1960 Mjortvyje duši
Muž činu
Vremja letnich otpuskov
Vzkříšení
1959 Vyhráli to všichni
1958 Sám mezi lidmi
1957 K Čjornomu morju
1956 Mexikánec
1955 Seznámení
1953 Na daleké hlídce
Nachlebnik (TV film)
1950 ...A hvězdy září!

TV seriály

2002 Tajna Lebedinogo ozera (TV seriál)
2001 Syščiki (TV seriál)
Olivkovoje děrevo (S01E03)
1998 Samozvancy (TV seriál)
1968 Štít a meč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky