foto

Rod Stewart

  • nar. 10.1.1945 (75 let)
    Highgate, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Boxeři
1985 Motown Returns to the Apollo (TV film)

TV seriály

1981 Bananas (TV seriál)

Dokumentární

2019 Famous and Fighting Crime (TV seriál)
Ronnie Wood: Někdo tam nahoře mě má rád
2018 Jeff Beck Story
2017 Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives
2016 Billy Yeager the Ineffable Enigma
2014 Soul Boys of the Western World - a.z.
The Film that Changed the World
2013 Legendy rocku (TV seriál) - a.z.
2012 Letiště 24/7: Miami (TV seriál)
2005 20 to 1 (TV seriál)
2000 Sex Pistols: Děs a běs - a.z.
1995 Dancing in the Street (TV seriál)
1985 The Rock 'n' Roll Years (TV seriál) - a.z.
1981 Rod Stewart: Tonight He's Yours (koncert)
1977 Rod Stewart & Faces & Keith Richards
1973 Sound of the City: London 1964-73 - a.z.
1970 London Rock

Hudební videoklipy

2010 Helping Haiti - Everybody Hurts, B&W Version (hudební videoklip)
1996 Rod Stewart - If We Fall In Love Tonight (hudební videoklip)
1995 Rod Stewart - Leave Virginia Alone (hudební videoklip)
1991 Rod Stewart - Broken Arrow (hudební videoklip)
Rod Stewart - Rhythm of My Heart (hudební videoklip)
Rod Stewart: The Motown Song (hudební videoklip)
1990 Rod Stewart & Tina Turner - It Takes Two (hudební videoklip)
1986 Rod Stewart - Every Beat of my Heart (hudební videoklip)
Rod Stewart - Love Touch (hudební videoklip)
1985 Jeff Beck & Rod Stewart - People Get Ready (hudební videoklip)
1984 Rod Stewart - Infatuation (hudební videoklip)
1978 Rod Stewart - Da Ya Think I'm Sexy? (hudební videoklip)
1975 Rod Stewart - Sailing (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 The BRIT Awards 2020 (TV pořad)
2017 2017 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 BBC Music Awards 2015 (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
2011 Piers Morgan Tonight (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
The Jay Leno Show (TV pořad)
The Tonight Show with Conan O'Brien (TV pořad)
2007 Dame Edna Treatment, The (TV pořad)
The Graham Norton Show (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2006 Die schönsten Weihnachts-Hits (TV pořad)
Rachael Ray (TV pořad)
The ONE Show (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Martha (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
The X Factor (TV pořad)
The Xtra Factor (TV pořad)
2003 Enough Rope with Andrew Denton (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
V Graham Norton (TV pořad)
2001 Star Academy (TV pořad)
2000 Rove Live (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 The Howard Stern Radio Show (TV pořad)
1997 Leute heute (TV pořad)
The View (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
This Morning (TV pořad)
1985 American Bandstand's 33 1/3 Celebration (TV pořad)
Larry King Live (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
Wogan (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
Solid Gold (TV pořad)
1978 Kenny Everett Video Show, The (TV pořad)
The South Bank Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Numéro un (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1973 Rock Concert (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
Parkinson (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

1986 Rod Stewart - Every Beat of my Heart (hudební videoklip)
1978 Rod Stewart - Da Ya Think I'm Sexy? (hudební videoklip)