foto

Alexandr Driveň

  • nar. 31.5.1984 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fagot
2016 Don Žuan (divadelní záznam)
Maskarad (divadelní záznam)
Selo Stěpančikovo i jego obitatěli (divadelní záznam)
2014 Pikovaja dama (divadelní záznam)
2013 Dva mgnovenija ljubvi (TV film)
2012 Vljubljonyje (divadelní záznam)
2009 Děti solnca (divadelní záznam)
2006 Mnimyj bolnoj (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Adaptacija (TV seriál)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
2010 Zemskij doktor (TV seriál)
2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
2007 Zaščita protiv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky