foto

Sergej Bojko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Polzjot zmeja
2000 Daun Haus
1985 Dymka

TV seriály

2016 Niti suďby (TV seriál)
Tri dorogi (TV seriál)
2015 Vtoraja žizň (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
V čas bedy (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
2012 SBU. Specoperacija (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Jarosť (TV seriál)
Soprovoditěl (E07)
2010 Ochotniki za karavanami (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
Svaty 4 (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
2008 Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
2006 Dom-fantom v pridanoje (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky