foto

Alexandr Čerňavskij

  • nar. 24.10.1965 (53 let)
    Nizhniy Novgorod, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jolki 1914
2013 Sčastlivyj maršrut (TV film)
2011 Kamenskaja 6: Gorodskoj tarif (TV film)
2008 Tarif Novogodnij
2006 Děs, který je stále s tebou
Satisfakcija (TV film)
2004 Taxistka. Novyj god po Grinviču (TV film)
2002 Marš Tureckogo 3: Ržavčina (TV film)

TV seriály

2018 Vně igry (TV seriál)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Naparnicy (TV seriál)
2014 Krasotki (TV seriál)
Něverojatnyje priključenija Aliny (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
2012 Dělo sledovatělja Nikitina (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2009 Kotovskij (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Matilda (E31)
Likvidace (TV seriál)
Ogoň ljubvi (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Boj bez pravil (S01E03)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Ochotniki za ikonami (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)
Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)

Dokumentární

2010 Pojedinki: Věrbovščik (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace