foto

Peter Lance

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Po stopách 11. září (TV film)
1998 Blackjack (TV film)
1994 Without Warning (TV film)

TV seriály

1996 Ochránce (TV seriál)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Marnotratný syn (S02E16)
1993 Missing Persons (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Ona to zvládne (S02E07)
Ve jménu páně (S02E03)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Host

TV pořady

1953 ABC Evening News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky