foto

Dmitrij Vorobjov

  • nar. 9.1.1965 (54 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zavtra utrom
2015 Bělaja bělaja noč
Kontribucija
2002 Vovočka
1990 Kogda svjatyje marširujut

TV seriály

2017 Melnik (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 8 (E08)
další epizody (9)
Spasatěl (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Časy dlja mistěra Kelli. Časť 2 (E10)
Časy dlja mistěra Kelli. Časť 1 (E09)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Volk iz odinočki (S03E02)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Novogodněje sčastě (TV seriál)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Professional (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Sotnikov (S02E03)
Princip Chabarova (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Kto-to dolžen umereť (S02E25)
Doznavatěl (TV seriál)
Semja (S02E31)
2012 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Institut založnikov (S03E01)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Licom k licu (S05E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Millioněr v truščobach (S09E03)
2010 Mentovskije vojny (TV seriál)
Drugaja reka (S05E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sorňak žizni (S11E31)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 8 (S10E08)
Episode 6 (S10E06)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Černyj čulok (S02E10)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Otpusk na Černom more (S01E12)
Studěnty (TV seriál)
2004 Mangust (TV seriál)
Mužšaja logika (S02E06)
Agentstvo (TV seriál)
Očeň krupnaj struktura (S02E17)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Snajper (S06E10)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Vovočka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky