foto

Michail Barkan

  • nar. 1.6.1965 (54 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Větrenaja ženščina

TV seriály

2016 Major i magija (TV seriál)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
2013 Bez prava na vybor (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Špion №1

TV seriály

2019 Pustyňa (TV seriál)
2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Čjornyj spisok (E13)
Čelovek, kotorogo ně bylo (E12)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Špion №1
2001 Pěrvoje maja

TV seriály

2017 Kontakt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky