foto

Andrej Černych

  • nar. 13.1.1960 (61 let)
    Leipzig, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 V poslednij raz proščajus (TV film)
2004 Imeniny
1991 Avstrijskoje pole

TV seriály

2015 Anna (TV seriál)
2014 Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
2003 Bajazet (TV seriál)
1998 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Otraženije v zerkale
1991 Avstrijskoje pole

TV seriály

2015 Anna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky