foto

Vladimir Mašuk

  • nar. 23.4.2004 (16 let)
    Kyiv, Ukrajina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Moj ljubimyj prizrak (TV film)
2013 Poljarnyj rejs
2012 Poslednjaja rol Rity (TV film)
2011 Oduvančik (TV film)

TV seriály

2019 Spoutaná láska (TV seriál)
2018 Čuže žytťa (TV seriál)
2016 Chirurgija. Těrritorija ljubvi (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Tri dorogi (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Vtoraja žizň (TV seriál)
2014 Tak daleko, tak blizko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky