foto

Serge Bourrier

  • nar. 6.6.1932
    Noisy-le-Sec, Francie
  • zem. 27.12.2017 (85 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Traversée du phare, La (TV film)
1994 Des feux mal éteints
1991 Le Maison vide (TV film)
1989 Compagnie de Sarah, La (TV film)
1984 Mesrine
1983 Práskač
1982 Legitimní násilí
1973 Nevím nic, ale řeknu všechno
1971 Macédoine
1970 Roztržitý

TV seriály

2012 Mon histoire vraie (TV seriál)
1991 Les jumeaux du bout du monde (TV seriál)
1985 Klementýnka (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace