foto

Alexandr Vontov

  • nar. 7.12.1950 (69 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Saljut-7
2010 Otstavnik 2 (TV film)
2008 Admirál
2006 Puškin: Posledňaja duel
1989 Ono
1983 Kouzlo lásky

TV seriály

2019 Zvjozdy i lisy (TV seriál)
2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
Melnik (TV seriál)
2016 Almazy Stalina (TV seriál)
Begi! (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Echo prošlogo (S02E63)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Otěc (S16E10)
Bližnij krug (S16E08)
2015 Družina (TV seriál)
Kateřina Veliká (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Kapkan dlja geněrala (S03E01)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
2013 Šef (TV seriál)
Zapadňa (S02E06)
Ugroza (S02E05)
Konflikt (S02E04)
další epizody (4)
Doznavatěl (TV seriál)
Těrminal (S02E18)
2012 Kremeň (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Viktorija (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
2011 Šaman (TV seriál)
Revanš (S01E08)
2009 Admiral (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Cennyj bagaž (S03E08)
Avtostop (S03E07)
Nězdorovaja konkurencija (S03E06)
další epizody (8)
Litějnyj (TV seriál)
Kartina (S03E22)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Svaděbnyj perepoloch (S02E08)
Pulja dlja inkassatora (S02E07)
Novyje těchnologii (S02E06)
další epizody (16)
Gaišniki (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
2007 Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Kurjer (S03E19)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
2004 Na viraže (TV seriál)
Mangust (TV seriál)
Propavšaja něvesta (S02E05)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krymskij serpantin. Časť 2 (S05E10)
Krymskij serpantin. Časť 1 (S05E09)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Mjagkaja lapa smerti (S01E01)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
Vovočka (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čelovek so šramom (S03E02)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vizit k doktoru (S02E04)
1993 Koň bělyj (TV seriál)
Raskol (TV seriál)
1988 Bolšaja igra (TV seriál)
1985 Grjaduščemu věku (TV seriál)
1984 TASS je zplnomocněn prohlásit... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky