foto

Alexandr Pavelev

  • nar. 20.9.1955 (64 let)
    Iskitim, Novosibirskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Za kulisami
2016 Bravist

TV seriály

2018 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zemelnyj vopros (S16E31)
2017 Labirinty (TV seriál)
2015 Něvskij (TV seriál)
Těň "Architěktora" (S01E24)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Inyje (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Bez sroka davnosti (E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Chozjajeva smerti (S14E29)
2012 Iděalnyj brak (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Sindikat (S07E13)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krasavčik (S12E17)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Vystrely v noči (S09E04)
Cena svobody (S09E03)
Najezd s kulbitom (S09E02)
další epizody (12)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Korabl-prizrak (S05E20)
2010 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Evakuator (S08E08)
Pobočnyj effekt (S08E07)
Staryj drug (S08E06)
další epizody (32)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Cennyj bagaž (S03E08)
Avtostop (S03E07)
Nězdorovaja konkurencija (S03E06)
další epizody (8)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Svaděbnyj perepoloch (S02E08)
Novyje těchnologii (S02E06)
Konkurent (S02E05)
další epizody (6)
2007 Gončije (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Strela suďby (S07E24)
Čelovek za spinoj (S07E21)
Cena žizni (S07E04)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Něskolko mgnovenij bezumija (S01E11)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky