foto

Brad Benedict

  • nar. 13.9.1985 (35 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Broken Halos
Icing on the Cake
2019 Sister of the Bride (TV film)
2017 My Christmas Prince (TV film)
2016 Chalk It Up
The Last Treasure Hunt
2014 Bratři v deblu
2013 How Sweet It Is
Shift, The
2012 Karaoke Man
To Write Love on Her Arms
Walking the Halls
Wedding Day
2011 Love, Gloria
2010 Letters to God
2009 Single Man
Tak se měj

TV seriály

2021 The Oval (TV seriál)
Episode 22 (S02E22)
Episode 21 (S02E21)
Episode 20 (S02E20)
další epizody (22)
2020 The Oval (TV seriál)
One of Us (S01E25)
Twenty-Four Hours (S01E24)
Unexpected Guest (S01E23)
další epizody (16)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Seize the Day (S03E11)
2019 Dealbreakers (TV seriál)
The Oval (TV seriál)
The Fish Bowl (S01E09)
Eye on the Sparrow (S01E08)
The Dark Sheep (S01E07)
další epizody (9)
2015 Satisfaction (TV seriál)
...Through Negotiation (S02E06)
2013 Dads (TV seriál)
Dad Abuse (E10)
Twisted (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Sweet Dreams (S04E19)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
Radost a hry (S05E03)
2010 Make It or Break It (TV seriál)
Party Gone Out of Bounds (S02E06)
2009 Médium (TV seriál)
A Person of Interest (S05E03)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky