foto

Matthias Wilfert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Lena Fauch - Du sollst nicht töten (TV film)

TV seriály

2018 V podezření (TV seriál)
Verschlusssache (E29)
2016 V podezření (TV seriál)
Betongold (E25)
2015 V podezření (TV seriál)
Ein Richter (E24)
2014 V podezření (TV seriál)
Mutterseelenallein (E22)
2013 V podezření (TV seriál)
Türkische Früchtchen (E21)
2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
2010 Správná dvojka (TV seriál)
Im Zwielicht (E46)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Das Beste aus meinem Leben (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Atemlos (E07)
2005 V podezření (TV seriál)
Das Karussell (E05)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Režijní filmografie

TV pořady

2006 Galileo Mystery (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky