foto

Ela Lehotská

  • nar. 1973
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Niečo sa deje (studentský film)
Ostrým nožem
Trhlina
2018 Ad Revidendum (studentský film)
2017 Cesta späť (studentský film)
Nostalgia (studentský film)
Špína
2016 Manžel Ján s rodinou (studentský film)
2014 Děti
2013 Rodina (studentský film)
2012 Momo (studentský film)
2011 Malý okruh pozornosti (studentský film)
Meruňkový ostrov
2008 František je děvkař
2007 Paní z Izieu (TV film)
2006 Puritptýz (studentský film)
1989 Nežiadúci (TV film)

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Vražda na objednávku (S02E24)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
Nevinní (TV seriál)
Láska všetko mení (E32)
Stratiť všetko (E31)
Trosky (E30)
další epizody (17)
2011 Nevinní (TV seriál)
Krv nie je voda (E14)
Láska je slepá (E13)
V pasci (E12)
další epizody (14)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Švýcarský řez (S02E08)
2010 Pažoutovi (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
Miminko (S01E13)
Nové podmínky (S01E10)
Dvakrát do stejné řeky (S01E09)
další epizody (4)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Chladnokrvne (S01E03)
Soukromé pasti (TV seriál)
Smím prosit o lásku? (S01E09)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Hudební videoklipy

2010 The Prostitutes: Everybody Knows (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2003 Top Dogs (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky