foto

Ela Lehotská

  • nar. 1973
    Bratislava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Špína
2014 Děti
2013 Rodina (studentský film)
2012 Momo (studentský film)
2011 Malý okruh pozornosti (studentský film)
Meruňkový ostrov
2008 František je děvkař
2007 Paní z Izieu (TV film)
2006 Puritptýz (studentský film)
2003 Top Dogs (divadelní záznam)
1989 Nežiadúci (TV film)

TV seriály

2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Švýcarský řez (S02E08)
Nevinní (TV seriál)
2010 Pažoutovi (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Chladnokrvne (S01E03)
Soukromé pasti (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Hudební videoklipy

2010 The Prostitutes: Everybody Knows (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace