foto

Anna Matysiak

  • nar. 21.4.1989 (30 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Futro z misia
Proceder
2017 Noc plná zázraků 3
2015 Noc plná zázraků 2
2013 Podvedené
2011 Noc plná zázraků

TV seriály

2016 Bodo (TV seriál)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Sekret (S03E03)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
2012 Lekarze (TV seriál)
Ziarnko prawdy (S01E06)
Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Nikogo nie zostawiamy (E04)
Przesyłka z Pakistanu (E03)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 11 (S06E11)
Episode 9 (S06E09)
další epizody (7)
2010 Tancerze (TV seriál)
Show Must Go On (S03E13)
Love Me Tender (S03E12)
W obronie teatru (S03E11)
další epizody (13)
2009 Tancerze (TV seriál)
A co z wakacjami? (S02E12)
Droga nad morze (S02E11)
Wszystko albo nic (S02E10)
další epizody (20)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky