foto

Joseph Lee Anderson

  • nar. 22.2.1993 (26 let)
    Kansas City, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Harriet
The Jog
2018 Belong to Us
You People
2017 Midnighters
The Ballad of Lefty Brown
2015 Školní sraz
2014 Jayhawkers
2013 So This Is Christmas

TV seriály

2019 American Soul (TV seriál)
Continuous Revolution in Progress (S01E02)
Man is First Destiny (S01E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Someone Else's Shoes (S17E04)
2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Vyvalte sudy (S02E02)
Otřesené město (S02E01)
Timeless (TV seriál)
The Darlington 500 (S02E02)
2017 Pillow Talk (TV seriál)
Rebel (TV seriál)
The Minutes Collection (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Léčka v džungli (S07E21)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Návrat (S07E12)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Born Into Bad News (S02E23)

Režijní filmografie

Filmy

2019 The Jog

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Jog

Producentská filmografie

Filmy

2019 The Jog

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky