foto

Young Jeezy

  • nar. 28.9.1977 (42 let)
    South Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Leváci

Hudební videoklipy

2014 Jeezy - Holy Ghost (hudební videoklip)
Jeezy - Me OK (hudební videoklip)
2013 50 Cent feat. Snoop Dogg & Young Jeezy - Major Distribution (hudební videoklip)
2012 2 Chainz feat. Nicki Minaj - I Luv Dem Strippers (hudební videoklip)
Machine Gun Kelly feat. Young Jeezy - Hold On (Shut Up) (hudební videoklip)
The Game feat. Young Jeezy, Future - I Remember (hudební videoklip)
Young Jeezy - Get Right (hudební videoklip)
2009 Ciara feat. Young Jeezy - Never Ever (hudební videoklip)
Kanye West ft. Young Jeezy - Amazing (hudební videoklip)
Young Jeezy feat. Kanye West - Put On (hudební videoklip)
2008 Usher feat. Young Jeezy - Love in This Club (hudební videoklip)
2006 Ludacris feat. Young Jeezy - Grew Up a Screw Up (hudební videoklip)
2004 Destiny's Child feat. T.I. & Lil Wayne - Soldier (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky