foto

Michael DeCarlo

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 The Twelve Trees of Christmas (TV film)
2012 Two Hands to Mouth
2003 Hemingway vs. Callaghan (TV film)
2000 Washed Up

TV seriály

2017 Darebák (TV seriál)
Sunny Side Down (S04E08)
Bifocals (S04E07)
2014 The Pinkertons (TV seriál)
2012 Dívka odjinud (TV seriál)
Fae-nted Love (S02E18)
2010 Unnatural History (TV seriál)
2009 Wild Roses (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
Nothing to Declare (S02E04)
Target of Opportunity (S02E02)
Enemy Contact (S01E08)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Grounded (S02E17)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Three Moons Over Milford (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Fags Are No Different Than People (S05E03)
Back in Business (S05E02)
2004 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Proposal of Two Kinds (S04E13)
2002 Queer as Folk (TV seriál)
Bowling for Equality (S02E19)
Priorities, Please! (Beat the Time) (S02E10)
The Leper (Hath the Babe Not Eyes?) (S02E07)
další epizody (4)
2001 Leap Years (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Running to Stand Still (S01E21)
Solution (How TLFKAM Got Her Name Back) (S01E17)
A Change of Heart (S01E14)
další epizody (4)
2000 Our Hero (TV seriál)
The Zack Files (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)

Dokumentární

2019 Tísňová linka - Paranormal 911 (TV seriál)
2016 Spravedlnost pro Martina Luthera Kinga (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Two Hands to Mouth
2000 Washed Up

Herecká filmografie

TV seriály

1998 Twitch City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky