foto

Don Roos

  • nar. 14.4.1955 (65 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
2009 Láska a jiné kratochvíle
2008 Marley a já
2005 Štastné konce
2000 Nahoru, dolů
1998 Všichni moji muži
1996 Ďábelská lest
1995 Dámská jízda
1992 Pole lásky
Spolubydlící

TV seriály

2019 Znovu 20 (TV seriál)
Forever (S06E12)
Flush with Love (S06E02)
2018 Tohle jsme my (TV seriál)
Až přijde ten den (S02E13)
2017 Doubt (TV seriál)
Faith (E06)
Tohle jsme my (TV seriál)
Když nám bylo dvacet (S02E06)
2016 Web Therapy (TV seriál)
2011 Terapie online (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Láska a jiné kratochvíle
2005 Štastné konce
2000 Nahoru, dolů
1998 Všichni moji muži

TV seriály

2011 Terapie online (TV seriál)
2008 Web Therapy (TV seriál)
2000 M.Y.O.B. (TV seriál)

Herecká filmografie