foto

Don Roos

  • nar. 14.4.1955 (63 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
2009 Láska a jiné kratochvíle
2008 Marley a já
2005 Štastné konce
2000 Nahoru, dolů
1998 Všichni moji muži
1996 Ďábelská lest
1995 Dámská jízda
1992 Pole lásky
Spolubydlící

TV seriály

2018 This Is Us (TV seriál)
That'll Be The Day (S02E13)
2017 Doubt (TV seriál)
Faith (E06)
This Is Us (TV seriál)
Tess (S02E06)
2016 Web Therapy (TV seriál)
2011 Terapie online (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Láska a jiné kratochvíle
2005 Štastné konce
2000 Nahoru, dolů
1998 Všichni moji muži

TV seriály

2011 Terapie online (TV seriál)
2008 Web Therapy (TV seriál)
2000 M.Y.O.B. (TV seriál)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace