foto

Michael Stahl-David

  • nar. 27.8.1982 (34 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Light of the Moon
2016 LBJ
Untitled Miami Project (TV film)
2015 Just in Time for Christmas (TV film)
2014 In Your Eyes
Take Care
2013 Boomerang (TV film)
Bounceback, The
Futurologický kongres
Mutual Friends
2012 Girls Against Boys
2008 Monstrum
2003 Strýček Nino
2001 New Port South

TV seriály

2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Wolf and Cub (S01E14)
Legacy (S01E12)
2010 My Generation (TV seriál)
2009 Kings (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
2008 Michael Stahl-David: Behind the Star (TV seriál)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Michael Stahl-David: Behind the Star (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 Michael Stahl-David: Behind the Star (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace