foto

Charles R. Rondeau

  • nar. 14.7.1917
    Worcester, Massachusetts, USA
  • zem. 27.8.1996 (79 let)
    Carson City, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1978 Train Ride to Hollywood
1970 Murdocks and the McClays, The (TV film)
1962 Devil's Partner, The
1960 Threat, The
Unsolved (TV film)
1959 Girl in Lovers Lane, The
1958 The Littlest Hobo

TV seriály

1979 California Fever (TV seriál)
Delta House (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 Bigfoot and Wildboy (TV seriál)
The Red Hand Gang (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
1971 Partners, The (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 The Good Guys (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Dundee and the Culhane (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Felony Squad (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
Hank (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Tammy (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 No Time for Sergeants (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Room for One More (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1960 Threat, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace