foto

Meredith M. Nicholson

  • nar. 11.3.1913
    Crawfordsville, Indiana, USA
  • zem. 18.8.2005 (92 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1976 Polib mě... zabij mě (TV film)
1973 Of Men and Women (TV film)
1972 Call Holme (TV film)
1963 Escape from Hell Island
1962 Dangerous Charter
1961 The Devil's Hand
1960 Beyond the Time Barrier
The Amazing Transparent Man
1958 Frankensteinova dcera
Raketa na Měsíc
She Demons
The Decks Ran Red
1949 Christmas Carol, The (TV film)

TV seriály

1986 My Sister Sam (TV seriál)
1982 The New Odd Couple (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
Who's Watching the Kids (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Volaní pošty potřetí (S06E21)
1977 Busting Loose (TV seriál)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Hawkeye vezmi zbraň (S05E11)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Hej doktore (S04E06)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Get Christie Love (TV seriál)
1973 Bob & Carol & Ted & Alice (TV seriál)
Here We Go Again (TV seriál)
1971 Partners, The (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Blue Angels (TV seriál)
1950 The Bigelow Theatre (TV seriál)
1949 The Silver Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace