foto

Fred Mancuso

  • nar. 31.5.1967 (52 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cockroaches
2013 Christmas in the City (TV film)
1995 Náhlá smrt
1993 Made in America
1992 Smrtící mstitel

TV seriály

2018 Lucifer (TV seriál)
Orange Is the New Maze (S03E19)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
What the Puck (S03E08)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Lodger (S04E01)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Na plný plyn (S01E06)
Colony (TV seriál)
Ronin (S02E13)
1991 Dangerous Women (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace