foto

Perry Lang

  • nar. 24.12.1959 (59 let)
    Palo Alto, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 An Interview with God
1994 Švéd
1990 Little Vegas

TV seriály

2012 Tráva (TV seriál)
Pohyb (S08E07)
2010 Blue Belle (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Narušení (S01E11)
2007 Army Wives (TV seriál)
Truth and Consequences (S01E11)
After Birth (S01E02)
Greek (TV seriál)
Black & White and Read All Over (S01E10)
Hidden Palms (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Grasshopper (S03E06)
2006 What About Brian (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Sweet Child O' Mine (S02E15)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
What Is and What Should Never Be (S01E20)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Rok Tygra (S01E09)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Koncovka (S02E19)
Dawsonův svět (TV seriál)
That Was Then (S06E16)
2002 Breaking News (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Záchrana (S02E06)
2001 Alias (TV seriál)
Čas ukáže (S01E08)
Chronicle, The (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Emily v říši divů (S01E19)
Dawsonův svět (TV seriál)
Use Your Disillusion (S05E05)
2000 Secret Agent Man (TV seriál)
Young Americans (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Kiss Kiss Bang Bang (S04E09)
The Longest Day (S03E20)
Čarodějky (TV seriál)
Neviditelný (S03E05)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
Monster (S02E04)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Neptej se a mlč (S03E03)
1993 Policie New York (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Sluneční země
1995 Dead Weekend (TV film)
1994 Betrayed by Love (TV film)
Švéd
1992 Jennifer 8
1990 Dvanáctá vražda (TV film)
Jakubův žebřík
Little Vegas
The Bakery
1988 Jailbird Rock
Osm mužů z kola ven
Pohřební akademie
1986 Jocks
1983 Jarní prázdniny
Sahara
1982 O'Hara's Wife
Vražedná hra
1981 Body and Soul
Divoké kočky
1980 Aligátor
Nezaručená zpráva o válce (TV film)
The Hearse
Velká červená jednička
1979 1941
Death of Ocean View Park, The (TV film)
Great Ride, The
Teen Lust
1978 Velká středa
Zuma Beach (TV film)

TV seriály

2010 Blue Belle (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Trust Fund Pirates (S02E21)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 M*A*S*H (TV seriál)
Koukni na mě (S11E01)
1978 Flying High (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2013 Plný život Samuela Fullera
1983 Flyers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace