foto

Éva Vári

  • nar. 25.8.1940 (79 let)
    Nagykanizsa, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Csaó, Bambínó! (TV film)
2003 Barva štěstí
1998 Ámbár tanár úr
1993 Nikdy nezemřeme
1991 Pénzt, de sokat! (TV film)
1978 Mire a levelek lehullanak... (TV film)

TV seriály

2006 Régimódi történet (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
1995 Öregberény (TV seriál)
Püspökkenyér (S03E02)
1994 Öregberény (TV seriál)
Csirkevész (S02E09)
Pótdoktor (S02E07)
A bortábornok (S02E03)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky