foto

Selam Tadese

  • nar. 19.2.1980 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ronny & Klaid
2017 Schneeflöckchen
2016 Immigration Game
2015 Der weiße Äthiopier (TV film)
Lotta a hledání lásky (TV film)
2013 Vlhká místa

TV seriály

2018 Die Inselärztin (TV seriál)
Neustart auf Mauritius (E01)
2017 Das Institut, Oase des Scheiterns (TV seriál)
2010 Lotta & … (TV seriál)

Dokumentární

2014 Endlich deutsch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky