foto

Eric Le Hung

  • nar. 23.9.1937 (82 let)
    Haiphong, Vietnam

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Des cadavres à la pelle (TV film)
1989 À deux minutes près
1981 Atterrissage, L' (TV film)
1980 Filles d'Adam, Les (TV film)
1977 Moi, fleur bleue
1975 Rage au poing, La
1972 Le droit d'aimer
1971 La Possédée (TV film)
1969 Delphine
1968 Ambroise Paré (TV film)
1967 Tajemství Viléma Storitze (TV film)
1965 Esope (TV film)

TV seriály

1988 M'as-tu-vu? (TV seriál)
1986 Petit docteur, Le (TV seriál)
1984 Pendule, La (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1994 De Serge Gainsbourg à Gainsbarre de 1958 - 1991

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky