foto

Wolfgang Wysocki

  • nar. 1954
    Duisburg, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Tatort - Bausünden (TV film)
1996 Tisíceré díky, Willy Wuffe (TV film)
1995 Všichni mají rádi Willyho Wuffa (TV film)
1994 Letzte Entscheidung, Die (TV film)

TV seriály

1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Sag mal Aah! (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1991 Sag mal Aah! (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1992 Marienhof (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky