foto

Jošitaka Asama

  • nar. 29.6.1940 (79 let)
    Sendai, Miyagi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Curibaka nišši 15: Hama-čan no asu wa nau?
Skryté ostří
2003 Curibaka nišši 14
Soumrak samurajů
2002 Curibaka nišši 13: Hama-čan kiki ippacu
2001 Curibaka nišši 12: šidžó saidai no kjúka
2000 15-Sai: Gakkó IV
Curibaka nišši: Eleven
1998 Curibaka nišši 10
Gakkó III
Hana no Oedo no curibaka nišši
1997 Curibaka nišši 9
1995 Otoko wa curai jo: Toradžiró kurenai no hana
1994 Otoko wa curai jo: Haikei, kuruma Toradžiró-sama
1993 Gakkó
Otoko wa curai jo: Toradžiró no endan
Spain kara no tegami: Benposta no kodomotači
1992 Otoko wa curai jo: Toradžiró no seišun
1991 Musuko
Otoko wa curai jo: Toradžiró no kokuhaku
1990 Otoko wa curai jo: Toradžiró no kjúdžicu
1989 Harasu no ita hibi
Otoko wa curai jo: Boku no odžisan
Otoko wa curai jo: Toradžiró kokoro no tabidži
1988 Downtown Heroes
Otoko wa curai jo: Toradžiró sarada kinenbi
1987 Otoko wa curai jo: Toradžiró monogatari
Otoko wa curai jo: Širetoko bodžó
1986 Otoko wa curai jo: Šiawase no aoi tori
Poslední šot
1985 Otoko wa curai jo: Toradžiró ren'ai džuku
Otoko wa curai jo: Šibamata jori ai o komete
1984 Otoko wa curai jo: Jogiri ni musebu Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró šindžicu ičiro
1983 Otoko wa curai jo: Kučibue o fuku Toradžiró
Otoko wa curai jo: Tabi to onna to Toradžiró
1982 Ekisutora
Otoko wa curai jo: Hana mo araši mo Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró adžisai no koi
Šiawase no kiiroi hankači (TV film)
1981 Otoko wa curai jo: Naniwa no koi no Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró kamifúsen
1980 Otoko wa curai jo: Toradžiró haibisukasu no hana
Otoko wa curai jo: Toradžiró kamome uta
Vzdálený ohlas jara
1979 Oretači no kókjokugaku
Otoko wa curai jo: Tonderu Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró haru no jume
1978 Otoko wa curai jo: Toradžiró wagamiči o juku
Otoko wa curai jo: Uwasa no Toradžiró
1977 Otoko wa curai jo: Toradžiró ganbare!
Otoko wa curai jo: Toradžiró to tono-sama
Žlutý kapesník
1976 Otoko wa curai jo: Toradžiró džundžó šišú
Otoko wa curai jo: Toradžiró jújake kojake
1975 Chlapi to maj těžký 15: Tora pod deštníkem
Harakara
Otoko wa curai jo: Kacušika riššihen
1974 Otoko wa curai jo: Toradžiró koi jacure
Otoko wa curai jo: Toradžiró komoriuta
1973 Otoko wa curai jo: Toradžiró wasurenagusa
Otoko wa curai jo: Wataši no Tora-san
1972 Otoko wa curai jo: Toradžiró jumemakura
Otoko wa curai jo: Šibamata bodžó
1971 Otoko wa curai jo: Funtó hen
Otoko wa curai jo: Toradžiró koiuta

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky