foto

Tobias John von Freyend

  • nar. 4.3.1993 (26 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Katie Fforde: Trable s mámou (TV film)
Wackersdorf
2006 Králíček Felix a stroj času
2005 Pettson a Fiškus - Pettsonův slib

TV seriály

2016 Soy Luna (TV seriál)
2010 Die Wilden Kerle (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace